Премиерът Бойко Борисов продължава обиколката си в Пловдивски регион. По-рано той

...
Премиерът Бойко Борисов продължава обиколката си в Пловдивски регион. По-рано той
Коментари Харесай

Борисов целуна ръка на патриарха в Бачковския манастир: Толкова те обичам

Премиерът Бойко Борисов продължава обиколката си в Пловдивски район. По-рано той отиде персонално и се срещна с управлението на футболен клуб " Локомотив " Пловдив, по-късно е с " Ботев " Пловдив. За първите отпусна 12 милиона лв., а за " Ботев " 25 милиона лв., с цел да имат игрища, предава Пик. 

Премиерът, финансовият министър и спортният министър Красен Кралев, посетиха и няколко учебни заведения, като направиха ревизия и на кръговото на Асеновград, което доста ще облекчи трафика. 

Борисов посети и Бачковския манастир, където бе посрещнат от игумена на светата обител свещеник Сионий и с церемониален камбанен звън.

" Благодарение на вас направихме такива неща ", съобщи игуменът. " Първо - с помощта на Божията помощ ", поправи го Борисов.

И тук той бе опасан от миряни, посетили манастира. " Дядо епископ, щом желаят да се снимат, това е добре - и за нас, и за църквата ", означи министър председателят.

После той влезе в манастира, където бе посрещнат персонално от Негово светейшество българския патриарх Неофит. Борисов уважително целуна ръка на височайшия свещеник. " Толкова те обичам! Дълго Господ здраве да дава ", показа министър председателят.

" Винаги изтъквам: Без Господа нищо не може да се направи! То по тази причина постоянно се стартира с него ", означи Бойко Борисов.

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР